Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος που προκάλεσε καταδίωξη - Έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022) προκάλεσε καταδίωξη από την αστυνομία γιατί έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει.

Ο 16χρονος οδηγός δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, όπως μετέδωσε ο ANT1. Όλα ξεκίνησαν περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός Ρομά έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει τα 20 ευρώ πετρέλαιο που έβαλε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Αμέσως μόλις έφυγε χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος του πρατηρίου ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 16χρονος οδηγός κινήθηκε προς την παλαιά Συμμαχική Οδό, όπου τον εντόπισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο νεαρός δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών και κάπως έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό που τον καταδίωκε και πως γι’ αυτό οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Η καταδίωξη τελείωσε όταν το αυτοκίνητο του 16χρονου έπεσε πάνω σε ένα τοιχίο. Ο ίδιος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αφαίρεσή της.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση.  Γίνεται έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και τραυματίστηκε ο ανήλικος οδηγός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News