Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες: Ραγίζουν οι πέτρες στην κηδεία του 11χρονου Βασίλη - Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον μαθητή


Το τελευταίο αντίο λένε γονείς, συγγενείς, μαθητές και η τοπική κοινωνία στον 11χρονο Βασίλη από τις Σέρρες. Ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης έχασε τη ζωή του μετά τη φονική έκρηξη στον λέβητα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Πλήθος κόσμου από όλες τις Σέρρες αποχαιρετά τον άτυχο Βασίλη που σκοτώθηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο 11χρονος, σημαιοφόρος του σχολείου, κηδεύεται στο Α΄ Νεκροταφείο Σερρών, σε κλίμα οδύνης και πόνου, ενώ εξακολουθεί να πλανάται ένα πελώριο «γιατί»!

Σέρρες: Δυο συλλήψεις για τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από έκρηξη λέβητα στο σχολείο του

Δυο άνδρες συνελήφθησαν στις Σέρρες από αστυνομικούς για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια μετά τον θάνατο 11χρονου μαθητή μέσα στο 9ο Δημοτικό σχολείο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τους υπεύθυνους του έργου μετατροπής καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας στο δημοτικό σχολείο στην πόλη των Σερρών, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας (06/12/2022) σημειώθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Βασίλη και τον τραυματισμό δύο ακόμη μαθητών του σχολείου.

Ο πρώτος, κατά πληροφορίες, είναι ο 52χρονος εργολάβος του έργου και ο δεύτερος ο 43χρονος ηλεκτρολόγος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος μίλησε στο newsit.gr, η εταιρεία δεν τήρησε κανένα μέτρο ασφαλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News