Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

11η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας: Γίνε SANTA και έλα μαζί μας!


Σήμερα Πέμπτη 5/12, σας περιμένουμε στο Δημαρχείο από τις 3μ.μ. με μουσικές, κεράσματα και ζαχαρωτά για όλους, σε ένα όμορφο Αγιοβασιλιάτικο σκηνικό.

Ώρα 4.30μμ η Άφιξη του Ουρανοκατέβατου Αη Βασίλη και των βοηθών του, με απίστευτες εκπλήξεις.

Άραγε θα τα καταφέρει μόνος του ή θα χρειαστεί την βοήθεια της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας;;;

Ώρα 5μμ– Εκκίνηση μουσικής πεζοπορίας με djs, τον Αη Βασίλη, μουσικές μπάντες και βέβαια πάντα με την πολύτιμη συμβολή της Τροχαίας Γιαννιτσών.

Διαδρομή: Δημαρχείο – Χατζηδημητρίου – πλατεία Γκόνου Γιώτα – Βενιζελου - Κουγιουμτζίδη – Πλάστήρα –Ταβουλάρη –πεζόδρομος – Εξέδρα Παραμυθούπολης.

……και αν κουραστούμε στην διαδρομή θα κάνουμε και μια- δυο στάσεις για χορευτικές οδηγίες, ανάλογα με την διάθεση του Αη Βασίλη!!

Στον SANTA RUN της Αλληλεγγύης, του Αδέσποτου, της Ανακύκλωσης, της Ευαισθησίας ο Δήμος Πέλλας δίνει τα σκουφάκια και τα σακίδια του Αη Βασίλη, ώστε να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι για όλους και να βοηθήσουμε το έργο των φιλοζωικών συλλόγων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News