Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Στην Τανάγρα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Μπήκε σε πιλοτήριο Rafale (ΦΩΤΟ)


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την Πέμπτη την 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα και συγκεκριμένα την 332 Μοίρα, όπου είναι ενταγμένα τα νέα αεροσκάφη Rafale.

Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας, από τους οποίους ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της μονάδας και στη συνέχεια οδηγήθηκε για ξενάγηση σε ένα από αυτά, μπαίνοντας μέσα και στο πιλοτήριο.

Μέλος από το ιπτάμενο προσωπικό ανέλαβε να ενημερώσει διεξοδικά την κ. Σακελλαροπούλου για τις λειτουργίες του αεροσκάφους. Ακολούθως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε επίδειξη πτήσης των Rafale στον εξομοιωτή.

Την τρέχουσα περίοδο, τα ελληνικά Rafale πετούν μαζί με τα γαλλικά, σε διάφορα σημεία του FIR Αθηνών, στο πλαίσιο επιχείρησης του γαλλικού πολεμικού ναυτικού.











 

5 σχόλια:

  1. Κανένα μισθό θα δώσουν παραπάνω στους πιλότους αυτής της χώρας η μόνο θα βγαίνουν φωτογραφίες???
    Θα το βάλεις άραγε το σχόλιο
    Για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά έχουν να τα παίρνουν οι επιτήδειοι εθνοπατέρες και όσοι τους βοηθούν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News