Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Maestro: Η σκηνή που «πάγωσε» το αίμα των χρηστών των τηλεθεατών


Μία απρόσμενη είσοδος πραγματοποιήθηκε στο Maestro, την επιτυχημένη σειρά του Mega στο επεισόδιο της Πέμπτης (24/11). Συγκεκριμένα, στο νησί εμφανίστηκε η ισχυρή και πλούσια Αλεξάνδρα, η σύζυγος του Ορέστη, την οποία ενσαρκώνει η Στεφανία Γουλιώτη.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης άρχισε να εξιστορεί τη ζωή του, μέχρι να πάρει την απόφαση να ταξιδέψει και να μείνει στο νησί των Παξών.

Η ξαφνική της άφιξη προμηνύει θύελλες στις ζωές των πρωταγωνιστών κι ιδιαίτερα σε εκείνη του Ορέστη, ο οποίος πάλευε για αρκετό καιρό να ξεφύγει από ένα παρελθόν που ήθελε να ξεχάσει. Η ζωή του άρχισε να χάνει το νόημά της στο πλευρό της. Εκείνη μέσα σε κύκλους πλουσίων κι αυτός ένας απλός μουσικός που το τελευταίο διάστημα άρχισε να μην ασχολείται με το πιάνο του. Εκείνη έμεινε έγκυος όμως το παιδί τους δεν ήταν υγιές και αναγκάστηκε να το ρίξει.

Η Αλεξάνδρα είχε κυστική ίνωση κι οι πιθανότητες για το μωρό της να έχει προβλήματα υγείας ήταν 50%. Η ίδια συντετριμμένη επέλεξε να διακόψει την εγκυμοσύνη της και να βάλει έναν ορό που θα σταματούσε την καρδιά του παιδιού. Αυτό σήμαινε πως για 24 ώρες θα κρατούσε μέσα της νεκρό το παιδί, κάτι που «έγραψε» στη ψυχή της. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης έχασε μία σημαντική ευκαιρία για την καριέρα του σε μια ορχήστρα και τελικά αυτό σήμανε την αρχή του τέλους. Οι δύο τους άρχισαν να απομακρύνονται και σταδιακά ο Ορέστης ανακάλυψε πως η Αλεξάνδρα τον απατούσε.

Σε μια από τις σκηνές, εκεί που ο πρωταγωνιστής της σειράς έχει πλέον αντιληφθεί πως η ζωή που ζει είναι ένα τεράστιο ψέμα μέσα στο οποίο έχει απλώς βολευτεί και βλέπει πλέον καθαρά τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα προσωπεία που φοράνε οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν – μια παρέα από πλούσιους που περιτριγυρίζονταν γύρω από τον Ορέστη χωρίς να του προσφέρουν τίποτα – κατάφερε να συγκλονίσει το κοινό.

Για την ακρίβεια, σε μία από τις σκηνές, στο μεγάλο πλούσιο τραπέζι, ο Ορέστης σκέφτεται τη ζωή του και στην επόμενη σκηνή, δείχνει ότι τους έχει σκοτώσει όλους με ένα κηροπήγιο και στη συνέχεια απολαμβάνει μόνος του, μέσα στα αίματα, το φαγητό του.

Εκεί που ο Ορέστης αποφασίζει να σκοτώσει τη ζωή που δεν θέλει και να κάνει restart, εκεί είναι που το κοινό του Twitter τον αποθέωσε για την ευρηματικότητα, τη σκηνοθεσία και τον αλληγορικό τρόπο που επιλέγει να παρουσιάσει κάποια γεγονότα. Βέβαια όπως ήταν φυσικό σε κάποιους κόπηκε το αίμα από την ωμότητα της σκηνής, ενώ άλλοι κατέφυγαν στα σχόλιά τους στο χιούμορ, καυστικό και μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News