Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Επιπλέον εγγραφές στο ΚΔΑΠ Αλμωπίας εκτός ΕΣΠΑ


Το ΚΔΑΠ προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο δίνοντας από τη μία πλευρά τη δυνατότητα παραγωγικής δραστηριότητας και έκφρασης στα παιδιά μας και από την άλλη, διευκολύνοντας δεκάδες γονείς που στις σημερινές δύσκολες συνθήκες χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί γονείς που είχαν κάνει αίτηση, είχαν πλήρη φάκελο και πληρούσαν όλα τα κριτήρια έμειναν χωρίς voucher, λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης του προγράμματος από την πολιτεία, χωρίς να φταίνε καθόλου.

Θέλουμε όλα αυτά τα παιδιά κοντά μας, και έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες που αποκλείστηκαν μέχρι σήμερα από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ να εγγραφούν στο ΚΔΑΠ Αλμωπίας με τους ίδιους όρους που ισχύουν για όλα τα παιδιά με αντίτιμο.

Από την πρώτη στιγμή και αναγνωρίζοντας την προσφορά των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ του Δήμου μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του.

Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας ξεκίνησαν οι επιπλέον εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αλμωπίας για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας

Συλλέκτης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News