Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Αποκάλυψη: Τραπεζικός λογαριασμός με χιλιάδες ευρώ στο όνομα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας


Την ώρα που οι καταγγελίες για τα όσα γίνονταν στις δομές φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου» παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, έρχονται νέα δεδομένα από τον οικονομικό έλεγχο στα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι των οικονομικών αρχών για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα εντόπισαν, όπως αποκάλυψε το Live News, έναν τραπεζικό λογαριασμό με αρκετά χρήματα.

Ειδικότερα, στον προσωπικό τους λογαριασμό εντοπίστηκαν 130.000 ευρώ, που θα πρέπει οι ίδιοι να αποδείξουν από ποια πηγή προέρχονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι η πρεσβυτέρα επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε το περιεχόμενο θυρίδας που ήταν στο όνομά της και του πατέρα Αντωνίου.

Παράλληλα, οι οικονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται και για τα οικονομικά στοιχεία των δομών της ΜΚΟ στη Χίο, την Καλαμάτα, την Πωγωνιανή και την Κόνιτσα.

Τα τιμολόγια βρέθηκαν στα σκουπίδια

Ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλες τις δομές, τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, στην Καλαμάτα φαίνεται πως θέλησαν να κρύψουν στοιχεία ώστε να μην εντοπιστούν από τους ελεγκτές.

Ο δημοσιογράφος του Live News, Θέμης Κανελλόπουλος αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι της δομής είχαν πετάξει τιμολόγια, που αφορούν παροχή υπηρεσιών, σε κάδους σκουπιδιών.

Τα τιμολόγια αυτά καταγράφουν αγορές και παροχή υπηρεσιών που έγιναν τον τελευταίο μήνα και φέρεται να πετάχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

2 σχόλια:

  1. Και για τον Κοσκωτά και για το Βατοπαίδι και για τη νοβάρτις και για τη Μπιζμπιρίκου υπήρχαν στοιχεία καταπέλτης για κάτεργα αλλά κανένας δεν διώχτηκε. Αυτό δεν είναι κράτος σοβαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακα αααα βλακα και ο Κοσκωτας φυλακιστηκε και το βατοπαιδι δικαστηκε και η Πισπιρικου ακομη δικαζετε και η Νοβαρτις κριθικαν ολοι αθωοι ολοι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News