Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Απειλές στην Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση του Μάριου - «Για το "Τούνελ" δεν τελειώνει τίποτα, πάρτε το σαν μήνυμα»


Ένα ακόμη μήνυμα που εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη, έφτασε στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή (11/11). Μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής και τις πληρωμένες απαντήσεις της παρουσιάστριας «Τι μου λες; Καλά κρασιά. Σε εσένα θα “σκάσει” απ’ ότι βλέπω», ο ίδιος άνθρωπος συνέχισε να απειλεί και συγκεκριμένα σημείωσε στη δημοσιογράφο ότι η προειδοποίηση για βόμβα ήταν για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου και για να σταματήσει την έρευνα:

«Για την υπόθεση του Μάριου (σ.σ. Παπαγεωργίου) δε θα βρεις τίποτα, η ιστορία έχει τελειώσει».

Απτόητη και ατρόμητη όπως, άλλωστε, την γνωρίζουν οι τηλεθεατές και γι’ αυτό – μεταξύ άλλων – έχει όλα τα χρόνια της εκπομπής της φανατικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη του απάντησε επί προσωπικού:

«Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δε θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε(…). Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δε θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι δεν έχει τελειώσει.

Για το “Τούνελ” ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Χρυσέ μου άνθρωπε πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε. Γιατί κάποιος, κάποια στιγμή, θα υποδείξει το σημείο.

Απαγάγατε έναν νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε μετά κάπου και δε λέτε τίποτα; Για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία;

Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και όσο έχουμε τους τηλεθεατές δίπλα μας που μας βοηθούν, θα συνεχίζουμε και είμαι σίγουρη ότι και αυτή η ιστορία θα βγει του Μάριου, θα βρεθεί το πτώμα του, ό,τι έχει απομείνει από αυτό, παρόλο που επιχειρήσατε να το κάψετε και το πήγατε αλλού».

Αγγελική Νικολούλη: «Συγγνώμη για την ένταση αλλά…»

Η εκπομπή μετά από την απάντηση της δημοσιογράφου πήγε σε διαφημίσεις και στην επάνοδο η Αγγελική Νικολούλη απολογήθηκε στους τηλεθεατές για την ένταση που είχε.

«Συγγνώμη φίλοι μου για την ένταση πριν στην υπόθεση του Μάριου, αλλά υπάρχουν και κάποια σκληρά καρύδια κακοποιοί που με τον τρόπο τους σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Όταν έχεις πονέσει για μια ιστορία και έχεις αγωνιστεί… ελπίζω να καταλαβαίνετε. Σόρι για την ένταση», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Την ώρα που τα έλεγε όλα αυτά το Twitter τη δόξαζε για άλλη μία φορά για το σθένος της με μηνύματα λατρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News