Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ιωακείμ στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δ. Τζαμτζή


Ανήμερα της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Προύσης κ. κ. Ιωακείμ επισκέφθηκε τον Ιορδάνη Τζαμτζή, στο Γραφείο του στην έδρα της Π.Ε Πέλλας, στην Έδεσσα, μεταφέροντας την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας υποδέχθηκε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο, καθώς συνδέεται μαζί του με πνευματική σχέση και φιλία και συζήτησε μαζί του για θέματα της Πέλλας αλλά και τα ζητήματα αιχμής στη λειτουργία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.


«Γνωρίζουμε και εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον Ιορδάνη Τζαμτζή, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη μέχρι τον τελευταίο Κληρικό. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος που υπηρετεί το δημόσιο τομέα και τον αγαπούμε βαθύτατα» τόνισε ο Μητροπολίτης Προύσης μετά τον εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι προϊστάμενοι των διαφόρων τμημάτων της Αντιπεριφέρειας, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωακείμ ανέπτυξε το όραμα των Μητροπόλεων που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στις παλιές πατρίδες, που είναι, όπως τόνισε, η διατήρηση της ιστορικής μνήμης μέσα από εκδηλώσεις και η πνευματική στήριξη των ορθοδόξων πληθυσμών, που διαβιούν σήμερα στις αλησμόνητες πατρίδες.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής υποδέχθηκε με δώρα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης και εκείνος ανταπέδωσε προσφέροντάς του εικόνα και λεύκωμα για τα «50 χρόνια σιωπής και προσμονής της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης».


Ο κ. Ιωακείμ χαιρέτησε εγκάρδια έναν έναν τους εργαζομένους, απευθύνοντας ολόψυχες ευλογίες για Θεία Προστασία από κάθε κακό και την ευχή να επισκεφθεί σύντομα και πάλι την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News