Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Γ. Σηφάκης: Οι «άριστοι» κλείνουν το ΕΚΑΒ Αριδαίας


Γιάννης Σηφάκης: Οι «άριστοι» τα κατάφεραν και στο ΕΚΑΒ Αριδαίας που ιδρύσαμε πριν 4 χρόνια, το κλείνουν από την επόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

- Να συστρατευτούν αμέσως όλοι οι φορείς στην Πέλλα (βουλευτές και Δήμος Αλμωπίας) για να αποτραπεί η εγκληματική αυτή εξέλιξη.

- Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ανθρώπινη ζωή και την αισθηση ασφάλειας των πολιτών της Αλμωπίας.

- Η κυβέρνηση και ο Δήμος Αλμωπίας να βρούν άμεσα χώρο για να εγκατασταθεί το ΕΚΑΒ ώστε να μην επιστρέψουν από την επόμενη Παρασκευή τα δύο ασθενοφόρα και το προσωπικό στην Έδεσσα.

Αδράνησαν και έχασαν πολύτιμο χρόνο (την ώρα που εδώ και μήνες γνώριζαν ότι ο χώρος που είναι τώρα εγκατεστημένο το ΕΚΑΒ μεταβιβάστηκε σε ιδιώτη ο οποίος επιθυμεί την ιδιόχρηση του) και αφού δόθηκαν και χρονικές παρατάσεις από τον νέο ιδιοκτήτη του του χώρου για την μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ δεν βρήκαν χώρο που να μπορεί να αδειοδοτηθεί για την χρήση ΕΚΑΒ.

Άμεσα να μετεφερθεί το ΕΚΑΒ Αλμωπίας σε προσωρινό χώρο (ίσως στο Κέντρο Υγείας Αριδαία όπως προσωρινά είχε εγκατασταθεί κατά την ίδρυση του και μέχρι να διευθετηθεί ο χώρος που ήταν εγκαταστημένο μέχρι τώρα) μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος που να αδειοδοτηθεί για μόνιμη εγκατάσταση ο οποίος όμως πρέπει να βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως όλοι γνωρίζουν η βάση ΕΚΑΒ Αριδαίας (ως τμήμα του ΕΚΑΒ Έδεσσας) ιδρύθηκε επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη προσπάθεια δική μου και με την συνεργασία μου με την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ και υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο απο τον Τομέα Θεσσαλονίκης και το ΕΚΑΒ Έδεσσας.

Αντί να αναβαθμιστεί με επιπλέον ασθενοφόρα και προσωπικό (όπως απαιτείται) το έφεραν στο χείλος του κλεισίματος.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και του Δήμου Αλμωπίας σε περίπτωση κλεισίματος του ΕΚΑΒ Αριδαίας θα είναι τεράστιες.

Άμεση εγρήγορση απο όλους να σωθεί το ΕΚΑΒ Αριδαίας έστω και την τελευταία στιγμή.

9 σχόλια:

  1. Κλείστε τα όλα. Πρε΄πει να δουλέψουν οι χορηγοί μας οι κλινικάρχες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοψε της μαλακίες ρε τριχωτέ, πάνε μάζεψε τα ακτινίδια που μαράζωσαν.

      Διαγραφή
  2. Είναι δυνατόν ολόκληρος Δήμος ή τέσσερις βολευτές του νομού να μην μπορούν να βρουν μέρος για στέγαση; Εκτός κι αν όπως λέει ο παραπάνω θέλουν να βοηθήσουν τους κλινικάρχες. Μάλλον αυτό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο παραπάνω; δηλαδή εσύ; αντε ρε καραγκιόζη πρώην, μπές στο καβούκι σου τολμάτε και μιλάτε πουλήσατε τη Μακεδονία μας προδότες.

      Διαγραφή
    2. Είναι δυνατόν; Προσπαθεί κάποιος να πει κατι και του τη πέφτετε κατευθείαν με ηλίθια επιχειρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.. έχεις να μας πεις κάτι για το ΕΚΑΒ;

      Διαγραφή
    3. Έχοντας σαν καραμέλα την Μακεδονία εσείς πουλήσετε τις ψυχές σας στον διάβολο και καταστρέψετε τα πάντα. Φέρετε τις πληγές του Φαραώ πάνω μας κ μιλάτε για ποιον; για τον Σηφακη; για ποιους; ντροπή. Μετά τις πληγές όμως την ξέρετε την ιστορία... όλοι πρώην γίνονται κι οι τιμωρίες έρχονται σκληρες

      Διαγραφή
    4. μπραβο 11.55 μ εκανες και ανατριχιασα, αλλα να μη ξεχνας και τα χαπια σου.

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΚΑΒ? ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΕΚΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΞΑΟΡΩΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΗΠΕΔΑ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΥΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ 11.55 πρεπει να σπουδασες αστροφυσικη με Φλαμπουραρη και Σκουρλετη αυτους τους γιγαντες της μαλ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News