Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Έτσι εγκατέλειψε την φοιτήτρια ο ασυνείδητος οδηγός - Το βίντεο ντοκουμέντο και η έρευνα


Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη για το τροχαίο με εγκατάλειψη στην περιοχή της Καμάρας. Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο, η φοιτήτρια κτηνιατρικής που κατάγεται από την Κρήτη.

Ώρες αγωνίας για την φοιτήτρια που δίνει μάχη στη Θεσσαλονίκη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη τα ξημερώματα της Τρίτης. Η 21χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της πόλης, με τους στενούς συγγενείς της, να περιμένουν τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που την εγκατέλειψε. Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά το χτύπημα, ο ίδιος αναπτύσσει ταχύτητα και απομακρύνεται από το σημείο, με τους αυτόπτες μάρτυρες να συγκρατούν τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ.

Άφαντος παραμένει ο οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη, μία 21χρονη κοπέλα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, τα ξημερώματα της Τρίτης. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών. Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ άλλοι σημείωσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που διέφυγε από το σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο μετά την παράσυρση πάτησε δύο φορές την νεαρή κοπέλα που κείτονταν στο οδόστρωμα. Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών τον κυνήγησαν προκειμένου να τον σταματήσουν, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Όπως βλέπετε στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά και κατάλαβαν τι συνέβη, έτρεξαν προς το σημείο της παράσυρσης ενώ κάποιοι άλλοι δείχνουν να κοιτάζουν προς την κατεύθυνση που έφυγε ο ασυνείδητος οδηγός.  

Η νεαρή φοιτήτρια με καταγωγή από την Κρήτη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η κοπέλα έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το αυτοκίνητο, το οποίο παρέσυρε την άτυχη κοπέλα, βρέθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί της Τρίτης στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά. Περαστικοί ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. ότι υπάρχει εγκαταλειμμένο όχημα στο σημείο. Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν το όχημα το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News