Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Το σχόλιο Καιρίδη που εξόργισε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη: «Στο διάλειμμα ήταν μια γλυκιά κυρία, τώρα δίνει παράσταση»


Για σεξιστική επίθεση εις βάρος της βουλευτή Δώρας Αυγέρη, από το βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη σε χθεσινοβραδινή εκπομπή, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλώντας την κυβέρνηση και τη ΝΔ να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του.

Ολα συνέβησαν στη διάρκεια της εκπομπής του Τάκη Χατζή, όταν μόλις τελείωσε το διάλειμμα, άναψαν τα φώτα και άρχισε να μιλάει η Δώρα Αυγέρη, ο Δημήτρης Καιρίδης σχολίασε ότι στο διάλλειμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια "γλυκιά κυρία", ενώ μόλις επανήλθε η εκπομπή άρχισε την επίθεση και τους υψηλούς καταγγελτικούς τόνους. Και σημείωσε ότι αυτό του δίνει την εντύπωση ότι η βουλευτής παίζει μια παράσταση. Η Δώρα Αυγέρη εθίγη, του ζήτησε να ανακαλέσει και τελικά αποχώρησε από την εκπομπή.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του:

"Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Καιρίδης χθες σε βραδινή εκπομπή εξαπέλυσε έναν σεξιστικό οχετό σε βάρος της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δώρας Αυγέρη.

Χαρακτηρίζοντάς την υποτιμητικά "γλυκιά κυρία στο διάλειμμα" εννοώντας ότι η πολιτική της παρουσία στο πάνελ της εκπομπής συνάδει με "παράσταση", απέδειξε πώς αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική.

Καλούμε την κυβέρνηση και το κόμμα της Ν.Δ. να καταδικάσει άμεσα την άθλια σεξιστική συμπεριφορά του κ. Καιρίδη".

Σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter έκανε και η βουλευτής Δώρα Αυγέρη, κάνοντας λόγο για "ανδρική υπεροψία του κ. Καιρίδη που δεν του αρέσει η κριτική".

5 σχόλια:

  1. τα καραγκιοζιλίκια δεν έχουν φύλο..επειδή είναι γυναίκα σημαίνει ότι το σχόλιο είναι σεξιστικό επειδή της είπε ότι κάνει θέατρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε ή άκου τί είπε ο κ. Καρίδης γλυκιά μου κυρία

      Διαγραφή
  2. Καρα γκιόζηδες περιωπής. Όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί η ΝΔ να είναι ότι είναι ,αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι το πολύ στο ,2,9%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποια εταιρεία δημοσκοπήσεων εργάζεσαι? Μήπως στην ΝΔ/ΑΕ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News