Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Θ. Τζάκρη: «Ο λαός της Πέλλας αγκάλιασε με θέρμη και ελπίδα τον Αλέξη Τσίπρα»


Με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ν. Πέλλας η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βέβαιος νικητής των ερχόμενων εθνικών εκλογών, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε την πολύπαθη Πέλλα για να συνομιλήσει με τους πολίτες, τους εμπόρους και τις παραγωγικές τάξεις.

Με αιχμή το θέμα της ακρίβειας, της εκτόξευσης του κόστους παραγωγής και την φτώχεια που λαμβάνουν εκρηκτικές διαστάσεις, ο Πρόεδρος εξήγησε το ρεαλιστικό, δίκαιο και κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την έξοδο της κοινωνίας μας από την κρίση οικονομίας και Δημοκρατίας που δημιούργησε η σημερινή κυβέρνηση.

Ο λαός της Πέλλας αγκάλιασε με θέρμη και ελπίδα τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως πρώην και επόμενος Πρωθυπουργός αποτελεί εγγύηση για την κοινωνική συνοχή και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Επιμένουμε, διεκδικούμε και ετοιμαζόμαστε για την νίκη που θα φέρει Δικαιοσύνη παντού και ραγδαία αποκλιμάκωση του κόστους ζωής.

Η Πέλλα μπορεί και θα γίνει πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης και κόμβος διεθνούς σημασίας στα βόρεια σύνορά μας.

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα που μας αξίζει!















































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News