Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο βιαστής παιδιών «με το λευκό βαν»


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας παιδεραστής που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανήλικων παιδιών και μία απόπειρα, αποφυλακίστηκε και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στη Λαυρεωτική.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για τον παιδεραστή με το λευκό βαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και στα 6 χρόνια αποφυλακίστηκε. Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί ελεύθερος στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς πλέον μένει και εργάζεται εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές, ενώ πλησίασε και παιδιά λέγοντάς τους ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια…

Σημειώνεται πως κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.

3 σχόλια:

  1. Νόμος Παρασκευόπουλου. Μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ πρέπει να τον καταργήσει την ίδια μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευόπουλος και ο Πολάκης με τα τσιγάρα του φίλε κατέστρεψαν τη χώρα.Αλλά μόλις πάρουν πόδι...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News