Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Κοζάνη: Το μπλόκο στο αυτοκίνητο δεν έγινε τυχαία - Δείτε τι βρέθηκε μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του


Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στην Κοζάνη και οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει επιβεβαιώθηκαν. Δείτε τις δύο εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα εντοπίστηκε, σε περιοχή της Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 900 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.


Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News