Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Μεγαπλατάνου (ΦΩΤΟ)


Αγανάκτηση των κατοίκων του Μεγαπλατάνου για την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν κοινόχρηστα σημεία του χωριού.

Στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η θλιβερή κατάσταση ενός εκ των τεσσάρων οικοπέδων που προορίζονται για παιδική χαρά στον Μεγαπλάτανο.

Ο Δήμος Αλμωπίας όχι μόνο άφησε το χωριό χωρίς παιδική χαρά εδώ και χρόνια, ενώ στα περισσότερα χωριά του Δήμου είτε κατασκευάστηκε είτε είναι στο πρόγραμμα προς κατασκευή νέα παιδική χαρά.

Στον Μεγαπλάτανο τα οικόπεδα αυτού του σκοπού είναι ακαθάριστα από κάθε άποψη εδώ και χρόνια και η κακή τους κατάσταση καθιστά δύσκολη και την επέμβαση των κατοίκων του χωριού με τα μηχανήματα τους.

Το χωριό και οι κάτοικοι του ζητούν μια λύση εδώ και τώρα.

Κάτοικοι Μεγαπλατάνου





 

7 σχόλια:

  1. Ο Μεγαπλάτανος είναι το μοναδικό ίσως χωριό που στερείται την παιδική χαρά. Ντροπή σε όλους μέσα στο δημαρχείο απλά κι ωραία. Τα παιδιά χωριού σε άδεια πάρκα με δύο μέτρα χόρτα παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια που θεριζεται τα σπαράγγια σαςθεριστε κανα χορταρακι

      Διαγραφή
  2. Σε όλους μέσα στο Δημαρχείο...... ενδιαφέρουσα άποψη. .....καθαρίστε πρώτα τις αυλές και λίγο έξω από αυτές , βάλτε μέσα τα μηχανήματα που είναι στους δρόμους και μετά δεν υπάρχει κάτι για να καθαριστεί.......εκτός από τα αυλάκια των υποκριτών της συμφοράς και τα σημεία που δεν είναι καταπατημένα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να βρούμε και εμείς ένα μικρό
    Γιάννη να μας λύση το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι έτσι είναι οι άλλοι στην Λαγκαδιά μετά από 40 Χρόνια έγινε η παιδική χαρά και αυτό με πρωτοβουλία ενός μικρού παιδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τέτοιες πρωτοβουλίες χρειάζονται αρκεί να έχουν αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πρόεδροι των χωριών περνουν κάποια λεφτά εκείνα τα λεφτά αν και λίγα είναι για να πέφτουν στα χωριά τους και όχι να ζούνε από αφτα...... Σε συνδιασμο με τα πέντε μεροκάματο. Ας τους μαζέψει σιγά σιγά ο δήμαρχος η ας πάει μια βόλτα στα χωριά και ας δει μόνος την παραμέληση όλων των χωριών. Δεν είναι μόνο τα δημηνακια μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News