Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Αριδαία: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Τσίναλη «Έναν ζαντόν αρκουδόπον» (ΦΩΤΟ)


«Έναν ζαντόν αρκουδόπον»

Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις ΑΕ

Μεγάλη χαρά και συγκίνηση!

Ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά!

Η 1η παρουσίαση του βιβλίου μου στην Αριδαία θα μου μείνει αξέχαστη!

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δημοσιογράφο και Πρόεδρο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες" κ. Βαφειάδη Σταύρο για την άψογη διοργάνωση, τον χοράρχη κ. Τόμα Ιωάννη που μας ταξίδεψε μουσικά στους δρόμους των Αλησμόνητων Πατρίδων των προγόνων μας με τη χορωδία του συλλόγου, τη νεαρή Συνάδελφο και Συγγραφέα Προκοπίδου Μαρία για την τόσο όμορφη προσέγγιση του παραμυθιού η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ της Αριδαίας και τις υπεύθυνες του βιβλιοπωλείου Μάγδα και Μαρία Προκοπίδου που στήριξαν και τα τρία βιβλία μου, το χάταλον Ειρήνη Διογένη Αϊνατζή που μας συγκίνησε ιδιαίτερα με την απαγγελία των ποιημάτων στην ποντιακή διάλεκτο, τον μπαμπά Διογένη και τη μαμά Μαρίνα που μεγαλώνουν και καμαρώνουν αυτό το λουλουδάκι και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Με εκτίμηση

Τσίναλης Κοσμάς 
















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News