Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Πέλλα


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου πραγματοποιεί περιοδεία στο νομό

Στο νομό Πέλλας θα βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό μας, στο πλαίσιο της επαφής του με τον λαό και τους φορείς της περιφέρειας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Από το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

2 σχόλια:

  1. Γειά σου αρχηγέ εσένα θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι αυτόν μήπως ξεπουλήσει το Αιγαίο στους Τούρκους όπως έκανε με την Μακεδονία στους Σλαβοβούλγαρους και σωθούμε. Προδότες ε προδότες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News