Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

«Ξεσπιτώνεται» το ΕΚΑΒ Αριδαίας


Στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τη μεταφορά του ΕΚΑΒ Αριδαίας, αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο χώρος ο οποίος στέγαζε την υπηρεσία, δεν ανήκει πλέον στο Δήμο, με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί αλλού. Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να μεταφέρει το ΕΚΑΒ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, σε κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούταν ως αίθουσα διδασκαλίας και νηπιαγωγείο.

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα που έχει μια τέτοια απόφαση, καθώς οι μαθητές θα παίζουν δίπλα στα ασθενοφόρα και αυτό είναι επικίνδυνο. Όπως είπε, τόσο ο ίδιος όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Αβραμίκας, αυτή η λύση θα πρέπει να είναι προσωρινή και να βρεθεί ένας ενδεδειγμένος χώρος.

Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το ΕΚΑΒ στην Αριδαία. Είναι απαραίτητο για την περιοχή μας, η οποία δεν αντέχει άλλη αποψίλωση. Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρει μια οριστική λύση, ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα υγείας.

8 σχόλια:

  1. Και αν πρέπει να φύγει γρήγορα το ασθενοφόρο σε περιστατικό και είναι την ώρα που σχολανε τα παιδιά και γίνεται το έλα να δεις από παιδιά, οχήματα με βιαστικους γονείς,τι θα γίνει?
    Θα περιμένει το ασθενοφόρο να ξεμπλοκαρει ο δρόμος για να πάει στο περιστατικό ή θα πατήσουν κανένα παιδί?
    Αυτός ο Μπάτσης με ποιο κεφάλι σκέφτεται και παίρνει αποφάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλειστη αγορα.με χρηματοδοτηση απο μισθους αντιδημαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΕΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΔΕΣΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι ειναι ΕΙΚΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    2. ρε 2.09 σου επιτρεπουν να ψηφιζεις; αφηνουν τα γιδια να ψηφιζουν;

      Διαγραφή
  4. Έτοιμοι για ανάφλεξη πάντως.κατι θα βρεθεί που να είναι βολικό για όλους.σαφως και δε θα μπει σε κίνδυνο η ακεραιότητα κανενός.μην ψάχνετε ευκαιρίες για εντυπωσιασμους ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει κάποια αίθουσα στο κλειστό γυμναστήριο από την είσοδο στην πλευρά που βλέπει το δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς μου αρέσει ρε πολίτες αυτού του τόπου που όταν είναι να πάτε στις κάλπες ψηφίζεται ότι να ναι,και μετά σε γλεντανε και μιαουριζεις πλάκα έχετε,μια ζωή θα σε γλεντανε επειδή είσαι προβατάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News