Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Πέλλας: Οι προτάσεις του υποψηφίου Δημάρχου Στ. Φουντουκίδη για τους οικισμούς


Χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης Ευστάθιος επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες του το Γυψοχώρι και το Τριφύλλι, σε συνέχεια επισκέψεων του σε Λεπτοκαρυά, Αρχοντικό και Νέα Πέλλα.

Κατόπιν αυτών προχώρησε στην εξής δήλωση:

Είμαστε κοντά στους πολίτες, όχι μόνο σε εκδηλώσεις και εορτές, όχι μόνο προεκλογικά. Είμαστε κοντά για να τους γνωρίσουμε, να ακούσουμε τα προβλήματα και να έχουμε πλήρη εικόνα του τι θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα.

Σε σχέση με τους οικισμούς, εκτός Γιαννιτσών και Κρύας Βρύσης, που λόγω πληθυσμού αντιμετωπίζονται διαφορετικά, οι παρεμβάσεις που προτείνουμε είναι οι ακόλουθες:

1. Τα τοπικά συμβούλια θα έχουν στην διάθεσή τους τα απαραίτητα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών. Δεν είναι δυνατό να εμπιστεύεσαι ανθρώπους ως υποψήφιους, οι συγχωριανοί τους να τους τιμούν και εκλέγουν και να μην τους εμπιστεύεσαι τους αναγκαίους πόρους για να διαχειριστούν την καθημερινότητα, καταδικάζοντας τους σε αδράνεια. Φυσικά με έλεγχο, επίσημα παραστατικά και λογοδοσία.

2. Τα τοπικά συμβούλια επίσης θα έχουν το αναγκαίο προσωπικό για την επίλυση των καθημερινών θεμάτων και την τακτική συντήρηση εγκαταστάσεων και δημοσίων χώρων.

3. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα και τακτικότερα στο ζήτημα των σκουπιδιών και να επιλύσουμε το πρόβλημα με τις παράνομες χωματερές, που πλέον υπάρχουν σε κάθε οικισμό.

4. Ο Δήμαρχος θα δέχεται μια ημέρα της βδομάδας τους πολίτες κάθε φορά σε έδρα άλλης δημοτικής ενότητας.

5. Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάζει (επιτρέπεται μετά από απόφαση με απόλυτη πλειοψηφία των μελών του ΔΣ) κάθε φορά σε έδρα άλλης κοινότητας

Τα ειδικότερα ζητήματα κάθε οικισμού θα αναλυθούν στο πρόγραμμα του συνδυασμού.

Με ουσιαστικές προτάσεις και σημειολογικές παρεμβάσεις θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών της «περιφέρειας» του Δήμου μας. Στοίχημα, οι συνδημότες μας να νιώθουν την δημοτική αρχή δίπλα τους.

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού

2 σχόλια:

  1. Κύριε Βαφειάδη έχετε την τόλμη να αφήσετε ένα σχόλιο που καταδικάζει την οικογενειοκρατία και στην επαρχία ? καλός ή κακώς είναι ο γιος της Φουντουκίδου.Έλεος ρε παιδιά.Έλεος..λίγο αυτοσυγκράτηση! Δεν χορτάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόν δρόμο απο Γιαννιτσά μέχρι τα όρια του Κιλκίς τόν πρόσεξε? ή πήγε με ελικόπτερο όπως οι νυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News