Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Τα πρακτικά θέματα μπορούν να ευδοκιμήσουν σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν καλά νέα ή καλή υποστήριξη σε επίπεδο υγείας και ευεξίας. Με μια πρόκληση Ερμή – Κρόνου να επηρεάζει αργότερα σήμερα, οι περιστάσεις μπορεί να φαίνεται ότι εμποδίζουν την πρόοδο σου ή την όραση σου για ένα θέμα. Προς το παρόν οι μέτριες φιλοδοξίες φαίνονται καλύτερες και η επιβράδυνση για να διορθωθούν τα πράγματα είναι μια καλή επιλογή. Στις σχέσεις να θυμάσαι ότι αν αφήσεις τον φόβο να κυριαρχήσει μπορεί να χάσεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με κάποιον.

Ταύρος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου ελκύεσαι από δραστηριότητες που σε γειώνουν. Αναζητάς ισορροπία και μέτρο και τα συναισθήματα είναι λιγότερο άμεσα και επείγοντα από ότι ήταν τις τελευταίες μέρες κι έτσι έχεις την ευκαιρία να ανασυνταχθείς. Εκμεταλλεύσου καταστάσεις που σου επιτρέπουν να εκφράσεις το εσωτερικό σου παιδί ή να βρεις υποστήριξη και φροντίδα σε απροσδόκητα μέρη. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να φέρει μια μικρή απογοήτευση ή ένα εμπόδιο.

Δίδυμοι

Υπάρχει καλή ενέργεια για προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Ίσως σου προσφέρεται μια νέα ευκαιρία που να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Ο Ερμής που κινείται σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σου υπενθυμίσει την αρνητική πλευρά ενός σχεδίου αργότερα σήμερα. Είναι πιθανές ανησυχίες για το μέλλον, την υγεία ή τη γνώση. Μπορεί να υπάρχει μια νοητική αποσύνδεση με κάποιον ή μια ανήσυχη επιθυμία για περισσότερη εμπειρία ζωής, η οποία περιορίζεται από την ανάγκη να γίνει κάποια δουλειά.

Καρκίνος

Οι φίλοι και τα δίκτυα μπορούν να φέρουν ενθουσιασμό ή έμπνευση για μια νέα ιδέα τώρα και είσαι ιδιαίτερα δεκτική. Με ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου να επηρεάζει το 2ο μισό της ημέρας μπορεί να αντιμετωπίσεις ενοχλητικά σχόλια ή καθυστέρηση σε ένα σχέδιο, κάτι που μπορεί να είναι λίγο αποκαρδιωτικό. Ωστόσο το να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με ωριμότητα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σου. Ενώ κάποιες αμφιβολίες για τα πρόσφατα συναισθήματα ή τις προσπάθειες θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα, η αρχική άποψη για ένα θέμα μπορεί να είναι πιο αρνητική από ότι δικαιολογείται.

Λέων

Η καλλιέργεια και η οικοδόμηση ενός επιχειρηματικού έργου μπορεί να είναι γόνιμη και ανταποδοτική τώρα. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα να συμπληρώνεις τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου ή να αναπτύξεις ένα ταλέντο έχοντας κατά νου έναν στόχο. Μπορεί να υπάρχει πραγματική αίσθηση ενθουσιασμού και προόδου ακόμα κι αν συνδυάζεται με κάποια αβεβαιότητα που σχετίζεται με τους επαγγελματικούς στόχους σου. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου έρχεται σε επιρροή δημιουργώντας κάποιες καθυστερήσεις.

Παρθένος

Σήμερα ζητούνται οι πιο χρήσιμες και δυναμικές σου ιδιότητες. Τα έργα δημοσίευσης και προώθησης μπορεί να είναι ικανοποιητικά. Η απήχηση σου είναι υψηλή και το να μοιράζεσαι ιδέες ή απόψεις με κάποιον ειδικό είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε πιο κοντά σε ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου και μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση. Ωστόσο οι αλλαγές που κάνεις ως αποτέλεσμα αυτού μπορούν να βελτιώσουν τη θέση σου μακροπρόθεσμα. Μπορεί να αισθανθείς πίεση από μέσα σου ή από τον έξω κόσμο ή και τα δύο και είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις ευθύνες σου.

Ζυγός

Η συναισθηματική ενέργεια στρέφεται προς τα έξω σήμερα με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας σου με γνώμονα το μέλλον. Μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες τώρα για να θεραπεύσεις ή να βοηθήσεις άλλους να αντιμετωπίσουν περίπλοκα συναισθήματα. Οι άνθρωποι φυσικά έρχονται σε σένα για υποστήριξη, συμβουλές και βοήθεια. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί καταστάσεις που μπορεί να σε αποθαρρύνουν. Οι εντάσεις μπορεί τώρα κάλλιστα να περιστρέφονται γύρω από διαφορές απόψεων και προσεγγίσεων.

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση του εαυτού σου και μια αίσθηση εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας. Μια σχέση καλλιεργείται καλύτερα με πνεύμα διαφάνειας και αποδοχής. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και ίσως είναι καλύτερα να τηρείς τους κανόνες. Μια ιδέα ή ένα σχέδιο μπορεί να μην απογειώνεται ή οι άλλοι να μην ακούν την πλευρά σου κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό. Προσπάθησε να μην σπαταλάς ενέργεια σε ανησυχίες για το μέλλον και ενοχές για το παρελθόν.

Τοξότης

Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου, αυτό που λένε οι άλλοι μπορεί να ταρακουνήσει τα εγκεφαλικά κύτταρα σου, δίνοντας σου καλύτερη εικόνα για το τι χρειάζεσαι, θέλεις ή ποια μπορεί να είναι η επόμενη κίνηση σου. Είναι επίσης μια στιγμή για να καλλιεργήσεις μια προοδευτική επιχειρηματική ιδέα. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου έχει τον τρόπο να τονίζει τα μειονεκτήματα μιας κατάστασης. Είναι καλύτερο να μην πάρεις μια απόφαση από μια κατάσταση ανησυχίας εάν είναι εφικτό.

Αιγόκερος

Μπορεί να υπάρξουν καλά συναισθήματα υποστήριξης και ελευθερίας σε δημιουργικά επίπεδα. Ίσως το κοινό σου ανοίξει ή οι εμπειρίες σου είναι ευρύτερες. Ενδιαφέροντες άνθρωποι και ιδέες φαίνεται να υπάρχουν παντού γύρω σου. Ενώ οι άλλοι απολαμβάνουν συχνά την προοπτική σου και υποστηρίζουν τις ιδέες σου αυτές τις μέρες μια όψη Ερμή – Κρόνου που μπαίνει στο παιχνίδι αργότερα σήμερα φέρνει μια στασιμότητα. Βλέπεις τα ελαττώματα μιας κατάστασης που σε ωθούν να εργαστείς για τις προβληματικές περιοχές.

Υδροχόος

Η οικογενειακή υποστήριξη μπορεί να σε ενθαρρύνει σήμερα. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για συναισθηματικά θέματα. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου έρχεται σε επιρροή και μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση. Ακόμα κι έτσι είναι πιθανό να πρόκειται για ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα με υψηλές δυνατότητες επίλυσης και τώρα είσαι σε θέση να βελτιώσεις και να ενισχύσεις την κατάσταση σου. Επιδίωξε να εντοπίσεις τρόπους με τους οποίους μπορεί να περιορίζεις την πρόοδο σου χωρίς καν να το γνωρίζεις.

Ιχθείς

Η Σελήνη μετακομίζει στον 4ο ηλιακό σου οίκο και είναι σημαντικό να φροντίσεις το σπίτι ή την οικογένεια σου, το σύστημα υποστήριξης και τα προσωπικά θέματα σου. Το να κεντράρεις ή να βηματίσεις προς τον εαυτό σου σε επαναφέρει σε καλό δρόμο. Το να επιτρέψεις και να ασκήσεις περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις σου είναι σημαντικό αυτές τις μέρες. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μια όψη Ερμή – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια ή καθυστερήσεις. Στόχος να διατηρήσεις την αίσθηση του χιούμορ σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News