Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

72 νέοι κάδοι στο Δήμο Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην παραλαβή 72 νέων μεταλλικών κάδων, οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα αντικαταστήσουν τους φθαρμένους κάδους που υπάρχουν στην επικράτεια του Δήμου.

Οι φθαρμένοι κάδοι αφενός δυσχέναιναν την συγκομιδή των απορριμάτων από τα συνεργεία του Εργοταξίου αλλά και δημιουργούσαν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως και ζητήματα δημόσιας υγείας.

Από την πρώτη στιγμή η σημερινή Δημοτική αρχή έθεσε ως προτεραιότητα την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και την βελτίωση των βασικών μέσων που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Έτσι μετά την ένταξη του Δήμου σε πολλά προγράμματα ανακύκλωσης όπως είναι οι Καφέ Κάδοι και οι Κάδοι Φυτοφαρμάκων, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην παραλαβή 72 νέων μεταλλικών κάδων.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει με συνέπεια και μεθοδικότητα να εργάζεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών της Αλμωπίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

  1. Μια χαρά...... Ομορφιές.... Ας είναι άδειοι πλέον οι υπάρχων και μετά ας έρθουν οι νέοι.......Αλλά τι να έρθουν??? Πέραν λουτρών και Ορμας θα πάνε πουθενά αλλού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε σε καλό δρομο λάμπες παντου πολλές καμένες Καθαριότητα
    Κάδους ανακύκλωσης όλων των χρωμάτων και να δούμε λίγο τις λακουβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News