Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Παρενόχληση 7χρονου από 14χρονο στο «Αγλαΐα Κυριακού»: ΕΔΕ διέταξε ο Υπουργός Υγείας


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας ενός 7χρονου αγοριού, ότι το παρενόχλησε ένας 17χρονος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μόλις ενημερώθηκε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, έδωσε εντολή να γίνει άμεσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση!

Η καταγγελία – σοκ

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή LiveNews, το 7χρονο αγόρι είπε στην μητέρα του ότι το παρενόχλησε ένας 14χρονος.

Σημειώνεται ότι και τα δύο παιδιά, φιλοξενούνται στο «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς να είναι άρρωστα αλλά με εισαγγελική εντολή, λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αυτή τη στιγμή 37 παιδιά φιλοξενούνται εκεί, για τους ίδιους λόγους, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας!

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι μετά την αποκάλυψη του περιστατικού, εμφανίστηκε και ένα 13χρονο κορίτσι που υποστηρίζει ότι και εκείνο το παρενόχλησε ο 14χρονος με την απειλή μαχαιριού.

Στο προαύλιο η παρενόχληση

Ακουμπούσε σε διάφορα σημεία τον 7χρονο και το παιδάκι ένιωσε άσχημα. Η παρενόχληση σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έγινε στο προαύλιο του νοσοκομείου και όχι στις τουαλέτες που είχε αρχικά ακουστεί.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News