Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Love Island: Έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σεξ στη βίλα - «Καυτές» αποκαλύψεις


Τίτλους τέλους θα ρίξει πρόωρα το Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μπορεί κάποιοι στον ΣΚΑΙ να πίστευαν ότι το ριάλιτι, που κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορέσει να χτυπήσει την μυθοπλασία και τον ανταγωνισμό, ωστόσο έκαναν λάθος.

Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει φέρνουν και το κόψιμό του. Το κοινό δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα καυτά φιλιά των παικτών, ούτε στις καλλίγραμμες παίκτριες που κυκλοφορούν με τα αισθησιακά τους μαγιό, με αποτέλεσμα ο τελικός να προβληθεί πολύ νωρίτερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Συγκεκριμένα, θα προβληθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια οι παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Πάντως, κάποιοι πέρασαν αρκετά καλά στη βίλα του ριάλιτι ενώ φαίνεται ότι ήρθαν και κοντά. Για την ακρίβεια πάρα πολύ κοντά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, που ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκαν ότι έκαναν σεξ. Κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού συνευρέθηκαν και… προχώρησαν τη σχέση τους λίγο παρακάτω.

Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι. Μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο κανάλι της Έλενας Κρεμλίδου στο youtube.

Ενώ λοιπόν, είχαν απαντήσει σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις, όταν ρωτήθηκαν για το αν έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι, κοιτάχτηκαν με πονηρό ύφος και έβαλαν τα γέλια. Δεν έδωσαν -φυσικά- λεπτομέρειες αλλά το βλέμμα τους τα «είπε» όλα. Δείτε το βίντεο στο 3.30:

.

2 σχόλια:

  1. Ήθελα να ήξερα από αυτή την άθλια εκπομπή ο κάθε ένας που θα την παρακολουθούσε τί θα κέρδιζε. Για τόσο κουτούς πλέον έχουν τους Έλληνες να τους σερβίρουν τηλεσκουπίδια; Να βλέπουν δηλ τάχα ωραίες γυναίκες-άνδρες να μιλάνε με υπονοούμενα και βλακείες περιωπής, Τόσο ξέπεσαν οι Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκουπίδια! Κοπριές! Εμετός! Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News