Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Με πολίτες θα συναντηθεί ο Κ. Μητσοτάκης στην Έδεσσα


Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας:

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τους πολίτες την Τρίτη 11/10 και ώρα 13:30 στον πολυχώρο Καταρράκτες στην Έδεσσα.


6 σχόλια:

  1. Να δείτε πως όλα όσα θα του πουν οι Εδεσσαίοι θα τα καταγράψει σε ειδικό τεφτέρι και θα τα μεταφέρει στο υπουργικό συμβούλιο για υλοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας παει και μέχρι την Αρνισσα να αγοράσει μήλα με 17 λεπτα....
    12 κιλά 1 λίτρο πετρέλαιο. Ξεφτίλες ε ξεφτίλες ή μήπως παλι φταίει ο Ρώσος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γίδι επειδή κάνεις πολιτική και δεν γνωρίζεις απο αγροτιά καλά ειναι να σωπάσεις, αυτός ο πόλεμος εφερε τα πάντα πάνω κάτω, αυτός ειναι ο λόγος που οι παραγωγές γενικά δεν πήγανε καλά λόγω του οτι ολοι εχουν σφίξει το ζωνάρι.

      Διαγραφή
    2. Όχι φίλε μου! Αυτός ο πόλεμος τους βόλεψε 🤔

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΡΟΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΥΠΟΓΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήφημ θα πάς να σ ευλογίσει ο Κούλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News