Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Με κρυφή κάμερα καμουφλαρισμένη σε φορτιστή κατέγραφε τα ζευγάρια στο ξενοδοχείο στην Άφυτο Χαλκιδικής


Στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι τους. Μια μαύρη συσκευή όπως αυτή, που μοιάζει με έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου με θύρα usb, κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που έμεναν στην Άφυτο Χαλκιδικής.

Με την καταγγελία για τη κρυφή κάμερα που έκανε το ζευγάρι στην αστυνομία να προκαλεί αίσθηση κ να αναγκάζει τον ιδιοκτήτη να βγάλει εξωτερικά όλες τις πινακίδες, με την επωνυμία της επιχείρησής του.

Ο χρόνος από χθες δείχνει να έχει παγώσει στην επιχείρηση. Όλα τα δωμάτια είναι κλειστά και από το πρωί, δεν μπήκε και δεν βγήκε κανένας από τα ενδότερα… Κάτοικοι της περιοχής, επεξεργάζονται όλα όσα έχουν ακουστεί για τον ιδιοκτήτη, που πολλοί γνώριζαν προσωπικά και έβλεπαν καθημερινά.

Το ζευγάρι που έκανε την καταγγελία, έφυγε από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και πήγε σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη με την κρυφή κάμερα που υπήρχε μέσα στο δωμάτιο. Η κοπέλα μάλιστα εργαζόταν σε μπαρ του ιδιοκτήτη, που φέρεται να είχε προσφερθεί να τη φιλοξενήσει δωρεάν με το αγόρι της, για να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους το καλοκαίρι…

Το όλο θέμα αποκαλύφθηκε όταν σε πρίζα του δωματίου ο σύντροφος της κοπέλας που ασχολείται με ηλεκτρολογικά, είδε κάποια στιγμή την επίμαχη συσκευή και κατάλαβε ότι πρόκειται για κρυφή κάμερα… Μια συσκευή που όπως είπε το ζευγάρι στην αστυνομία ήταν ανοιχτή και κατέγραφε συνεχώς εικόνα και ήχο από τις κινήσεις τους.

Μετά την καταγγελία κλήθηκε για εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ο επιχειρηματίας πάντως φέρεται να μην αρνήθηκε ότι η κρυφή κάμερα του ανήκει. Είπε σύμφωνα με πληροφορίες, πως την είχε βάλει, όχι για να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, αλλά για να είναι σε θέση να γνωρίζει αν σημειώνονται κλοπές…

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν χαθεί πράγματα από τα δωμάτια. Δεν μπήκαν οι κάμερες για άλλους σκοπούς. Στους πελάτες όμως, κανείς δεν έλεγε για τις κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Όλοι όσοι είχαν μείνει σε αυτά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Άφυτο, έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη τους…

Όπως λένε άτομα από την κοινότητα, αμέσως μόλις το θέμα έγινε γνωστό, όλοι οι υπάλληλοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία…

Η 25χρονη εργαζόμενη που φιλοξενήθηκε δωρεάν και ο 26χρονος σύντροφός της, έκαναν μήνυση και περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του επιχειρηματία.

Η τοπική κοινωνία που ζει από τον τουρισμό παραμένει ανάστατη με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, να φοβούνται τις επιπτώσεις από την έκταση που πήρε το θέμα.

Ο ιδιοκτήτης που κατηγορείται για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, με τους ανθρώπους που γνώριζαν τόσο τον ίδιο όσο και το ζευγάρι που έκανε την καταγγελία, να παραμένουν από χθες ανάστατοι.

Το Live News επικοινώνησε με τη μητέρα της 25χρονης, η οποία τόνισε πως τόσο η κόρη της όσο και ο σύντροφός της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και είναι σοκαρισμένοι. Παράλληλα, ο Λεωνίδας Παπαβασιλείου, πρόεδρος κοινότητας Αφύτου, μίλησε για τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, αναφέροντας πως η τοπική κοινωνία έχει παγώσει.

«Είναι πολύ καλό παιδί, δεν έχει δώσει δικαιώματα ποτέ. Δεν το περιμέναμε, πέσαμε από τα σύννεφα», είπε.

Οι συσκευές και το υλικό που βρέθηκαν στο κατάλυμα έχουν κατασχεθεί από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News