Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Καβάλα: Πρώτα σκότωσε το παιδί μπροστά στα μάτια της μητέρας


Σοκάρουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την φρικιαστική γυναικοκτονία και παιδοκτονία στην Καβάλα.

Η φρικτή διπλή δολοφονία θα μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες των κατοίκων της Λεκάνης, καθώς τα όσα συνέβησαν στο μικρό χωριό της Καβάλας δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα. Ο 56χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό μπροστά στα μάτια του και έπειτα να στρέψει την καραμπίνα στην 31χρονη μητέρα, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Η ιατροδικαστική εξέταση της 31χρονης γυναίκας, του έντεκα μηνών μωρού και του 56χρονου κτηνοτρόφου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και φέρνει στο φως τις τελευταίες τραγικές στιγμές των θυμάτων και του δράστη.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, Νίκος Κιφνίδης, στη Voria.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 11 μηνών Στέλιου. Ο δράστης φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του. Το μωρό πυροβόλησε ο δράστης με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του μικρού Στέλιου ήταν ακαριαίος.

Την σκότωσε με σκάγια για αγριογούρουνα

Στη συνέχεια, ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα, και πυροβόλησε πάλι πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα. Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της, ουσιαστικά δηλαδή καταστράφηκε όλη η στομαχική της κοιλότητα.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε το όπλο από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο δράστης τότε έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς κατακερμάτισε τον εγκέφαλό του.

2 σχόλια:

  1. 30χρόνη ελληνογερμανιδα με 2 πτυχία,με σπουδές και ζωή σε Ευρώπη και Αμερική σε σχέση με 56χρονο κτηνοτρόφο σε μικρό ορεινό χωριό!!! Ο τίτλος από μόνος του δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά! Τεράστιο χάσμα γενεών, ηλικιακό,κοινωνικό και μορφωτικό!!!Το επίπεδο της κοπέλας φαίνεται σε αυτές τις λίγες φωτογραφίες. Απορώ τί κοινό υπήρχε μεταξύ τους... Κρίμα για την κοπέλα και το παιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ σε αυτό που λές δεν έχει σχέση καμία διαφορά σε κανένα επίπεδο όταν ο ΄΄άνθρωπος΄΄ είναι ΓΙΔΙ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News