Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Δημόσια κλήρωση χαρακτηρισμού περιπτέρων


Από τον Δήμο Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση χαρακτηρισμού περιπτέρων (30% παραχωρητέα-70% δημοπρατούμενα) (η με αριθ. 2150/16861/6-10-2022 Απόφ. Δημάρχου με ΑΔΑ: 6ΦΚΩΩΨΩ-ΩΞΛ)

Ο Δήμαρχος ΕΔ

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Αναστασιάδης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News