Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Αριδαία: Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου - Δείτε το πρόγραμμα


Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας. Στα πλαίσια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του οσίου Γεωργίου του Ομολογητού (Καρσλίδη).

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 3/11

17.30 Υποδοχή ιερού Λειψάνου του οσίου Γεωργίου του Ομολογητού (Καρσλίδη) και Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11

07.30 Όρθρος, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της πόλεως και Επιμνημόσυνος Δέησις στο Ηρώο της πόλεως.

17.00 Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου και αναχώρησις του Ιερού λειψάνου. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News