Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Βρέθηκαν απευθείας χρήματα βιαστών στον λογαριασμό της μητέρας - Στοιχεία σοκ στη δικογραφία, έρχονται νέες συλλήψεις


Το πρώτο βράδυ της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, πέρασε η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Άλλωστε τα έμπειρα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, εδώ και μέρες την είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, βάσει κάποιων ενδείξεων, μέχρι που στα χέρια τους έφτασαν και οι αποδείξεις.

Επί της ουσίας κατηγορείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί. Η ίδια αναμένεται σήμερα το πρωί, να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, από την οποία πιθανότατα θα λάβει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της.

Αρνείται την κατηγορία η μητέρα της 12χρονης

Η ίδια φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ισχυριζόμενη πως δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν, αφορούσαν την 12χρονη χωρίς να το γνωρίζει.

Και συγκεκριμένα φέρεται να υποστηρίζει πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα της καθώς στον δικό της τραπεζικό της λογαριασμό είχε βάλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, δύο ποσά των 20 και 25 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για την 12χρονη.

Στη δικογραφία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν, τα χρήματα δηλαδή που μπήκαν στον λογαριασμό της, δεν ήταν μόνο από τον 53χρονο που φέρεται να λάμβανε ποσά από τους πελάτες- παιδεραστές για να βιάσουν τη 12χρονη, αλλά και από τους ίδιους προς την μητέρα.

Έχουν συμπεριληφθεί παράλληλα τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών.

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Ανοικτό είναι ακόμα και το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Φύλλο και φτερό αναμένεται να γίνουν οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης, του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ουσιαστικά οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό να οδηγηθούν στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου , μετά την σύλληψη της 37χρονης, που χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση.

Έρχονται και άλλες συλλήψεις

Οι αρχές φέρονται να έχουν φτάσει στα ίχνη και κάποιων άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών, που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της στο ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου της υπηρεσίας, ενώ χθες προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση.

Έτσι δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν και συλλήψεις «πελατών», τους οποίους φέρεται να ψάρευε ο Ηλίας Μίχος.

Έγινε προσπάθεια συγκάλυψης

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της τρομερής αυτής υπόθεσης. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου. Από την πλευρά της η 37χρονη φέρεται να απειλούσε το εν λόγω άτομο το οποίο με τη σειρά του έδωσε χρήματα για να μην ανοίξουν τα στόματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη καταγγελία στις 3 Σεπτεμβρίου, από την μητέρα της ανήλικης- η οποία πιέστηκε από τους θείους του κοριτσιού να πάει στην ΕΛ.ΑΣ.- οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου άκουγαν συνομιλίες «φωτιά», για την υπόθεση.

Προφυλακιστέοι οι δύο παιδεραστές βιαστές

Υπενθυμίζεται πως χθες ομόφωνα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο άνθρωπος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε το παιδί και ο 42χρονος Βασίλη Σοφιανίδη, που συνελήφθη ως ένας από τους άνδρες που φέρονται να την βίασαν.

Κατά την απολογία του ο Μίχος, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι αλλά ότι δεν το βίασε ενώ για τα υπόλοιπα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται άσκησε το δικαίωμα της σιωπής.

Ο 42χρονος μίλησε για σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη επ αμοιβή, τονίζοντας ότι τα χρήματα τα έδινε στην ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News