Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Σκόνταψε και έπεσε στα σκαλιά της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη - Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Στα σκαλιά που οδηγούν στα υπουργικά έδρανα της Βουλής σκόνταψε η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη.

Το ατύχημα της Σοφίας Βούλτεψη σημειώθηκε την ώρα της συζήτησης στη Βουλή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης έχασε την ισορροπία της κατεβαίνοντας τα σκαλιά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Αμέσως σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και έτρεξαν να τη βοηθήσουν ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, καθώς και άλλοι βουλευτές.

«Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ανέβηκε στο βήμα.

Δείτε το βίντεο με την πτώση της Σοφίας Βούλτεψη στη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News