Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός σε ηλικία 65 ετών


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 65 του χρόνια ο ηθοποιός, Ηλίας Ζερβός. Το θάνατό του που σόκαρε όσους τον γνώριζαν έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Πέρα από τους ρόλους του στο θεάτρο, ο Ηλίας Ζερβός είχε γίνει ευρέως γνωστός από τους ρόλους του, ως δικηγόρος, στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης (σ.σ. έκανε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα) και “Άκρως Οικογενειακόν”, όπου ήταν ο “χασοδίκης” φίλος του Γιάννη Μπέζου. Ο 65χρονος ηθοποιός συμμετείχε επίσης σε μεταγλωτίσεις και είχε χαρίσει τη φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο θέατρο και την τηλεόραση, με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι…», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News