Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 41χρονος στην Μενεμένη - Βασικός ύποπτος της δολοφονίας ο πατέρας του


Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης, με θύμα έναν 41χρονο Αρμένιο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Αρμένιος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι στην Μενεμένη, ενώ δίπλα του ήταν ημιλιπόθυμος ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. «Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο» είπε στην Άμεση Δράση η γυναίκα της οικογένειας.

Σε λίγα λεπτά ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πατέρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 41χρονος είχε ήδη καταλήξει.

Σοκαρισμένη η μητέρα του κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Την υπόθεση ανέλαβαν να εξιχνιάσουν οι πολύπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Βασικός ύποπτος ο πατέρας

Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος για την τέλεση της ανθρωποκτονίας κρίθηκε ο πατέρας. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν προκύπτει παρουσία τρίτου προσώπου στη σκηνή του εγκλήματος.

Περίοικοι ανέφεραν ότι πατέρας και γιος είχαν έντονους καυγάδες, σχεδόν καθημερινά, την τελευταία εβδομάδα. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Η αιτία θανάτου του 41χρονου άντρα θα προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News