Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Δίωξη για κακούργημα στους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης


Με τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού και της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε 19χρονη ότι την βίασαν στο ΑΤ Ομόνοιας. Μάλιστα, φέρονται να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους.

Οι δύο συλληφθέντες αρχικά μετήχθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όπου τους απαγγέλθηκαν οι δύο κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή,από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά των κατηγορουμένων, υποστηρίζεται ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.

2 σχόλια:

  1. Έτσι δυστυχώς κατάντησε και η Αστυνομία μας στη γενική κατάντια της ελλαδικής κοινωνίας μας. Βιασμός μέσα στην Υπηρεσία αλλά για να διώξουμε την ευθύνη έγινε με την θέλησή της γυναίκας. Αυτά για κάποιους παλαιότερους ήταν ΄μόνο για τον κινηματογράφο και ούτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ οτι βλεπω την αγαπας πολυ μαλάκα την Αστυνομία, με της μαλακίες ολίγων ετοιμος να βγάλεις χολή, κάνας ρουφιάνος του συριζα θα εισαι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News