Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη! Πήγαινε τη 12χρονη σε οίκο ανοχής και τη βίαζαν 5 άνδρες μέσα σε μισή ώρα


Σοκάρει η τρίτη κατάθεση της 12χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, στον Κολωνό, και η μητέρας της κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η 12χρονη από τον Κολωνό επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου -ύστερα από δική του εντολή- τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας!

Το κοριτσάκι περιέγραψε στους αστυνομικούς το διώροφο κτίριο, όπου βρισκόταν ο οίκος ανοχής, αλλά και πρόσωπα. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ.

Όπως ανέφερε, ο 53χρονος χτύπαγε το κουδούνι και στην πόρτα ήταν ένας κύριος «40 μου φαίνεται, 30», προσθέτοντας: «Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον (53χρονο) και όταν τελείωνα εγώ, περίμενα στο δωμάτιο. Μια φορά, όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ, ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει “τι κάνεις ρε; Αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε“».

Τα όσα αναφέρει μάλιστα η 12χρονη ότι συνέβαιναν στον οίκο ανοχής πραγματικά σοκάρουν. Το κοριτσάκι αναφέρει πως στον οίκο ανοχής ερχόταν σε επαφή με τον 53χρονο και όταν τελείωνε στο δωμάτιο έμπαιναν άλλοι άνδρες.

-Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον (53χρονο), τι συνέβαινε;

-Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.

-Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;

-Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.

-Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;

-Ναι. Όχι με πολλούς. Εκεί μέχρι πέντε.

-Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;

-Δεν ξέρω.

-Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;

-Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.

Η 12χρονη περιγράφει ότι το χρονικό διάστημα που εκείνη ήταν με τους άλλους, ο Μίχος ήταν στο αμάξι και περίμενε, ενώ με κάποιους το κορίτσι είχε βρεθεί στο αυτοκίνητο και μετά πήγαιναν στον οίκο ανοχής.

-Πώς σου το έλεγε;

-Θα πάμε στο μπ@@ρδέλ@.

-Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει, σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;

-Ναι.

-Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;

-Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά.

Στη συνέχεια ρώτησε η ψυχολόγος το κορίτσι, τι ώρες περίπου συνέβαινε αυτό. Το παιδί απάντησε «όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».

-Δηλαδή μπορεί σε μισή ώρα να βρισκόσουν με πέντε ανθρώπους;

-Ναι.

Η ψυχολόγος την ρώτησε, αν αυτοί οι άντρες που έρχονταν στον οίκο ανοχής, είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές, με το κοριτσάκι να απαντά αρνητικά.

Ο αστυνομικός

Η 12χρονη μάλιστα λέει στην κατάθεση της ότι ένας φίλος του 53χρονου, αστυνομικός, την είχε ρωτήσει για εκείνη. Συγκεκριμένα, την ρώτησε η ψυχολόγος αν είχε καταλάβει κάποιος για την σχέση της με τον 53χρονο και το κορίτσι απάντησε ότι από την πλευρά τη δική της όχι. «Για τον (53χρονο) κάνας φίλος του… τον είχε ρωτήσει ένας αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;», φίλος του αστυνομικός».

Η 12χρονη μάλιστα αναφέρει πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει κάτι, όπως κατάλαβε η θεία της, γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν έρχονταν τα μικρά, έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Για τις φωτογραφίες λέει ότι πλήρωναν ποσά 20 ή 25 ευρώ και απαντώντας λέει στην ψυχολόγο ότι ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα. Τη ρώτησε η ψυχολόγος αν της είχε ζητήσει ποτέ να φορέσει κάτι πιο έξαλλο ή κάτι πιο μεγαλίστικο. Και το κορίτσι απάντησε: «Ναι, μου είχε πάρει από την λαϊκή ένα στρινγκ και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό επειδή έλεγε ότι έχω μεγάλο… ποπό».

Το στρινγκ αυτό -όπως είπε το κορίτσι- το είχε στο μαγαζί του, μόνο εκεί το χρησιμοποιούσε. Η ψυχολόγος τη ρώτησε αν υπάρχει αυτό το στρινγκ και απάπντησε ότι το πέταξε πριν φύγει, στα σκουπίδια.

Για τα εμβάσματα

Η 12χρονη ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της και ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο 53χρονος. «Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο (53χρονος) μου είχε πει την πρώτη φορά να δω πού βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανα δύο ημέρες» τόνισε η 12χρονη.

-Πόσες φορές την είχες δώσει στον…;

-Κάπου πέντε.

-Από πού την είχες πάρει την κάρτα αυτή;

-Την είχε βάλει η μητέρα μου σε ένα πορτοφόλι.

-Το έπαιρνε μαζί της;

-Όχι.

-Πού βρισκόταν αυτό το πορτοφόλι;

-Στο τραπέζι, εκεί που είχε τα πράγματα της, τα χαρτιά κι αυτά.

-Κατάλαβε ποτέ η μαμά σου ότι έλειπε αυτή η κάρτα;

-Όχι, αφού δεν την χρησιμοποιούσε.

-Ο Ηλίας ήξερε να την χρησιμοποιεί;

-Εγώ του είχα πει το pin. Επειδή όταν έμπαινε το επίδομα του παιδιού για να δούμε αν μπήκε πήγαινα και έπαιρνα ένα χυμό για να δούμε αν μπήκαν τα χρήματα

-Όταν μου λες, έβαζαν χρήματα στην κάρτα, τι ακριβώς έκαναν;

-Μου ζήταγαν να δώσω το IBAN.

-Και το IBAN πού το ήξερες εσύ;

-Είχε ένα βιβλιαράκι και έλεγε απ’ έξω τράπεζα…. Μου είχε πει ότι εκεί θα υπάρχει το IBAN.

-Ποιος το είπε αυτό;

-Ο … μου το είπε ότι θα ξεκινούσε από GR και μετά είχε αριθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News