Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοσκόπηση MRB: Ο Κασιδιάρης μπαίνει στη Βουλή από την φυλακή


Σε ανάλυση της δημοσκόπησης MRB φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, η δυναμική που αποτυπώνει το εθνικό κόμμα Έλληνες του κ. Κασιδιάρη το οποίο διεκδικεί την είσοδο του στην βουλή. 

Ο πατριωτικός χώρος συσπειρώνεται γύρω από τους ΕΛΛΗΝΕΣ που θα αποτελούν την μοναδική εθνική φωνή μέσα στην επόμενη βουλή.

Οι μεθοδεύσεις φίμωσης και καινούργιων εκλογικών νόμων δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα καθώς τα ποσοστά μας ξεπερνούν το 5%.

Δήμος Κυριλιδης

Υποψήφιος Βουλευτής Πελλας

ΕΛΛΗΝΕΣ 

.


2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News