Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται απολαυστικά την Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποδεδειγμένη αδυναμία στις τηλεοπτικές παρουσίες διατηρεί ο Τάκης Ζαχαράτος οπότε και δεν θα μπορούσε να μην «πιάσει στα χέρια του» τη νέα προσθήκη του GNTM. Ο λόγος, βεβαίως, για την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία και έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με όσα λέει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR.

O αγαπημένος περφόρμερ, λοιπόν, αποφάσισε να προσφέρει μέσα από τα social media ένα ξεχωριστό «δώρο» στους διαδικτυακούς του φίλους. Ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται απολαυστικά την Σοφία Χατζηπαντελή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όχι! Όχι! Πρέπει να καταλάβετε κάποια πράγματα! Εγώ έχω δώσει μάχες στο fashion για να καταλάβετε πάρα πολύ καλά ότι είναι άλλο το diverse, άλλο το unique και άλλο το…» τονίζει ο Τάκης Ζαχαράτος στο απόσπασμα που δημοσιεύσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εύλογα, δε, λίγα λεπτά χρειάστηκαν και το προφίλ του καλλιτέχνη κατακλύστηκε από επικά σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News