Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Έρωτας στη ΝΔ: Ζευγάρι ο Γιάννης Μπρατάκος με την Ελενα Ράπτη


Νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή έχει ανοίξει η Έλενα Ράπτη, η οποία εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Οι δυο τους έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο Γιάννης Μπρατάκος από τον Ιούλιο του 2019 είναι γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ανέλαβε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό.

3 σχόλια:

  1. Άμα είσαι ομορφάντρας έχεις και τις επιτυχίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όλες. Εκτός από τη μάνα και τη γυναίκα σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News