Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σόου Κασιδιάρη με συνθήματα, «κράταγαν» τη Μάγδα Φύσσα - «Έφυγε» μπουκάλι


Με ένταση άρχισε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν, η Μάγδα Φύσσα εξοργίστηκε και την… κράτησαν αστυνομικοί!

Με τη διακοπή της δίκης προκειμένου να συζητήσουν επί δικονομικών ζητημάτων, συγκεντρωμένοι στο ακροατήριο υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη φώναξαν το σύνθημα «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου» με την πλευρά των αλληλέγγυων στην οικογένεια Φύσσα να απαντά «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους Ναζί» ενώ εκσφενδονίστηκε και ένα μπουκάλι προς την άλλη μεριά και τη Μάγδα Φύσσα να στρέφεται προς τους αστυνομικούς διαμαρτυρόμενη: «τι αστυνομία είστε ρε; μαζέψτε τους τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;».

Νωρίτερα, με την έναρξη της διαδικασίας, περίπου 30 άτομα υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τους κατηγορούμενους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, η υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου ζήτησε τα έγγραφα που σχετίζονται με το αποδεικτικά της κλήτευσης του, προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να επανέλθει με σχετικό αίτημα μη νόμιμης κλήτευσης του. «Για πρώτη φορά ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρίσταται δικονομικά σήμερα. Διατείνεται ότι ποτέ δεν έλαβε γνώση του αποδεικτικού της κλήσης. Ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στη ΜΕΘ μέχρι 12 με 22 Μαΐου 2022. Αγνοεί παντελώς ποιος παρέλαβε την κλήση για λογαριασμό του γιατί ο ίδιος διατείνεται ότι δεν έλαβε γνώση» είπε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων του, Δημ. Παπαδέλης.


Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού, Κώστας Πλεύρης, έκανε λόγο για ακυρότητα της διαδικασίας, προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου του Δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας γύρω από την πρωτόδικη καταδίκη αλλά και τη στάση των κομμάτων, φτάνοντας να κάνει αναφορές στη δίκη της Χούντας, για να καταλήξει ότι ο Γιάννης Λαγός είναι πολιτικός κρατούμενος και όχι ποινικός.

4 σχόλια:

  1. καθαρματα να σαπισετε στη φυλακη καλα που ηταν η Νεα Δημοκρατία και σας εχωσε μέσα, τα αναρχοάπλυτα του συριζα τα βολευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά που καμώνεσαι τον δημοκράτη ποιον λες να ξεγελάς;

      Διαγραφή
    2. Σε λίγους μήνες θα είναι έξω και μετά μέσα στην Βουλή και εσυ θα πονας

      Διαγραφή
  2. ΟΣΟ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΑΓΑΝΤΟΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News