Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Νίκος Οικονομόπουλος: Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που τίναξε στον αέρα την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη


Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έτσι δεν έγινε η πρεμιέρα του, σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη ανέβαλε ο Νίκος Οικονομόπουλος, λόγω μιας περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λαιμός του είναι σε κακή κατάσταση και παρά τις ενέσεις κορτιζόνης που έκανε για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμά του, δυσκολεύεται να τραγουδήσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ταξίδεψε μαζί με τον καλλιτέχνη μετέφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή Happy Day. Όπως είπε: «Αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εμφάνισή του και τον πέτυχα. Συνταξιδεύαμε στην επιστροφή. Χάλια ο λαιμός του. Απ’ ό,τι μου είπαν οι δικοί του άνθρωποι, είχε κάνει ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει έστω να βγει να τραγουδήσει, αλλά ήταν αδύνατον. Ευγενέστατος και γλυκύτατος ο Νίκος Οικονομόπουλος. Περαστικά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News