Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Έπνιξαν 6 κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια - Αδιανόητη βαρβαρότητα


Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε στα Τρίκαλα. Κάποιος ή κάποιοι σκότωσαν και έριξαν στα σκουπίδια έξι κουταβάκια!

Το αποτέλεσμα της απάνθρωπης αυτής πράξης που έχει σοκάρει τα Τρίκαλα με τα άτυχα κουταβάκια αντίκρισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, Στέφανος Πιάζας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, ο πρώην αθλητής περνούσε από την περιοχή του Πυργετού όταν άκουσε περίεργους χτύπους από έναν κάδο απορριμμάτων.

Σκύβοντας να δει τι ακριβώς συμβαίνει διαπίστωσε αμυδρά κίνηση από ένα τσουβάλι που ήταν καλά κλεισμένο και δεμένο από πάνω. Το πήρε, το άνοιξε και είδε μέσα σε αυτό έξι κουταβάκια, τα πέντε από αυτά νεκρά, ενώ το ένα, που προκαλούσε και το θόρυβο, πάλευε για να παραμείνει στη ζωή.

Οι τοπικές αρχές των Τρικάλων αναζητούν τον δράστη ή τους δράστες της απίστευτης βαρβαρότητας.

2 σχόλια:

  1. ετσι να ψοφησει της που.... ο γιος για το εγκλημα που διεπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ψάξουν τα δεσποζόμενα σκυλιά της περιοχής να δουν πιο γέννησε πρόσφατα και με μια εξέταση μπορεί να γίνει ταυτοποιηση..Μια στείρωση κοστίζει 100 ευρώ διαφορετικά κάθε έξι μήνες θα γίνεσαι εγκληματίας πνίγοντας κουτάβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News