Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συμμετοχή του Φ.Ο.Α. στον 3ο Δρόμο Υγείας Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας στις 25/09/2022, τον οποίο διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και όπου συμμετείχε πλήθος αθλητών, μαθητών και πολιτών.

Σε αυτή την όμορφη “γιορτή του αθλητισμού” συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών, μελών, προπονητών του Φ.Ο. Αριδαιας ως δρομείς καθώς και εθελοντών που στήριξαν την προσπάθεια.


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους και σε όσους συνέβαλαν γενικότερα στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα. 

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας Βασίλογλου - Καμενίδου Κωνσταντίνα η οποία ήρθε 3η στην κατάταξη των 5.100 μ στην ηλικιακή κατηγορία 18-34 Γυναικών.


Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα. Ως σύλλογος θα είμαστε πάντοτε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News