Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Γ. Τσεπκεντζής: «Διαγωνισμός καθαριότητας, 1% έκπτωση και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ στην πλάτη των πολιτών»


Η Κοινωνία σε Κίνηση το προηγούμενο διάστημα επιχείρησε με κάθε τρόπο να φωτίσει τις πτυχές της καταδικαστικής για τα οικονομικά του Δήμου σύμβασης με τον εργολάβο καθαριότητας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης/6/2022 ο Δήμαρχος κ. Γιάννου απέρριψε προκλητικά το αίτημα της παράταξής μας να συζητηθούν οι όροι της τρέχουσας και της νέας σύμβασης αναδεικνύοντας τόσο την πλήρη άγνοια του ίδιου και της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Κατσάρα (στην αθώα εκδοχή του θέματος), όσο και την απαξίωσή του στο ανώτατο εκλεγμένο όργανο διοίκησης του Δήμου.

Η αδιανόητη στον κοινό νου επιλογή των όρων δημοπράτησης και η επίμονη άρνηση του Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή να παραπέμψει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας του όπως άλλωστε ορίζει ο «Καλλικράτης» οδήγησε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα. Η αποσφράγιση του διαγωνισμού αποκάλυψε μία και μοναδική προσφορά από σχήμα που περιλαμβάνει τον σημερινό ανάδοχο με έκπτωση 1% επί του προϋπολογισμού της Διακήρυξης.

Οι Δημότες του Δήμου Έδεσσας θα απολαύσουν λοιπόν τα επόμενα 4 χρόνια υπηρεσίες καθαριότητας αντί του ποσού των 5.067.532 Ευρώ!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News