Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μητροπόλεως Γιαννιτσών


Την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 πανηγυρίζει ο ιστορικός ενοριακός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών (1858). Κατά την διάρκεια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό λείψανο του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Καθημερινά από 1ης Αυγούστου θα τελείται στις 18.30 Εσπερινός και Παράκλησις της Θεοτόκου. Από την 1η έως και την 16η Αυγούστου θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, το οποίο φυλάσσεται στον ιερό ενοριακό ναό Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/8

07.00 Όρθρος και Θ. Λειτουργία

18.30 Ιερόν Ευχέλαιον.

19.00 Αναστάσιμος και Προεόρτιος Εσπερινός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/8

07.00 Αναστάσιμος και Προεόρτιος Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

19.00 Πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτάνευσις της ιστορικής Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

22.00 Απόδειπνον και Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/8

07.00 Όρθρος της Εορτής και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.

18.30 Μεθέορτος Εσπερινός.

ΤΡΙΤΗ 16/8

18.30 Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκλησις του Αγίου Νεκταρίου.

Από το Σάββατο 13/8 έως και την Δευτέρα 15/8 ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός όλη την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News