Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Θυμίζουν «ζούγκλα» τα κοιμητήρια της Αλμωπίας - Απαράδεκτες εικόνες από Αριδαία και Μηλιά


Αναγνώστριά μας από τη Μηλιά Αλμωπίας, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο και τις παρακάτω φωτογραφίες και τα δημοσιεύουμε αυτούσια:

Λέω οκ...  Στις 8 Σεπτέμβρη θα ασχοληθούν όλοι με το χωριό Μηλιά. Αλλά εδώ...σε αυτά τα διαδρομάκια δεν θα περπατήσουν τα εμβληματικά δωδεκάποντα. Δεν θα χαιρετήσουν τους πάντες οι χαμογελαστές επώνυμες γραβάτες και τα σιδερωμένα κουστούμια με την συνοδεία της μπάντας. Επιλογή τους ήταν να φορτωθούν τις ευθύνες όλων των χωριών. Αλλά αποδεικνύεται τελικά ότι δεν κάνουν όλες οι μέλισσες μέλι! 





Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στα κοιμητήρια της Αριδαίας, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης: 






 

10 σχόλια:

  1. Και στον Εξαπλάτανος τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδια εσείς ολοι που τα περιμένετε ολα απο τους αλλους, άραγε τι κάνετε για τους δικούς σας νεκρούς; ραντίζετε τα χορτα γυρω γυρω ωστε να ειναι καθαρα;γιατι να μη ξεχνιόμαστε οτι ο δήμος Αλμωπίας αποτελειτε απο 48 χωριά και τα συνεργεία εχουν κ αλλες δραστηριότητες...ουτε Μπάτση εχω ψηφίσει ούτε οπαδος του ειμαι απλα κάνω μια παρατήρηση...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκρίνια συνέχεια! Ο καθένας καθαρίζει τον τάφο του κ γύρω από αυτόν, άνθρωποι που λείπουν μπορούν να δώσουν ένα ποσό σε κάποιον να πάει μια φορά το μήνα να το καθαρίζει, αν τους ενδιαφέρει ο νεκρός τους! Ο δήμος τι θα κάνει, θα πάει σε κάθε τάφο να τραβάει χόρτα; Σοβαρευτείτε λίγο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας βάλλουν οι πρόεδροι τα πέντε μεροκάματα που έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. της Αριδαιας ειναι ολοκαθαρα οι φωτο ειναι απ τα διπλανα οικοπεδα, ο μαλακας που εστειλε της φωτο κακως δεν φωτογραφισε και τον κ.... του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά. Αυτό σημαίνει ότι βρέχει ικανοποιητικά. Και όταν έρθετε αντιμέτωποι με τον πρώτο πύθωνα, θα φωνάξετε τους ειδικούς για να τον μεταφέρουν στο φυσικό του περιβάλλον. Oh, wait ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθενας κανει του κεφαλιου του θαβει οπου γουσταρει κανει οτι θελει στα νεκροταφεια.Εαν δεν δημιουργηθει φορεας η τμημα η ιδιοτης ,η οπως αλιως θελετε να το πειτε διαχειρησεις ολων των νεκροταφειων με ολα τα απαρετητα προτοκολα,με σεβασμο στους θεσμους και στο περιβαλον ετσι θα πηγαινει και μη γκρινιαζετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαλτε τον Σηφη υπευθηνο να λαμψουν ολα, ειναι αντρας και ειναι και τριχωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφου αγαπατε τους γονεις σας τους συγκενεις και φιλους στα κοιμητηρια 30 ευρω κανει το φαρμακο για τρεις φορες για τα χορτα ραντιστε τα οταν βγαινουν και μια φορα ακομα μια και τελος, τωρα 2 τετραγωνικά ο καθενας να καθαρισει παλι τελος ο αλλος λεει φορεας ιδιωτης κλπ απλα πραγματα οποιο χωριο αδυνατει να παρει φαρμακο και να ραντισει στην αλμωπια γραψτε το χωριο και θα το κανονισω επωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News