Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Δ. Κυριλίδης: «Το ΠΑΣΟΚ που διέλυε τα τρακτέρ των αγροτών με τα ΜΑΤ, ωρύεται»


Το ΠΑΣΟΚ που διέλυε τα τρακτέρ των αγροτών με τα ΜΑΤ, ωρύεται. Με τα χρέη σας κύριοι φτιάχνουμε μεταποιητικές μονάδες.

Με μία άκρως προκλητική και υποκριτική δήλωση το ΠΑΣΟΚ εκτίθεται ξανά. Κάνει λόγο για την εξαθλίωση του αγροτικού κόσμου. Ας τους θυμίσουμε, τι έλεγε κάποτε ο Βενιζέλος το 2012. «Με άλλα 200 εκατομμύρια ιδρύονται ή εκσυγχρονίζονται μικρές και μεσαίες μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων». Επομένως με τα μισα σχεδόν χρέη του ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετές μονάδες μεταποιήσης.

Βέβαια, ακόμη ένα, αξέχαστο γεγονός είναι η προάσπιση της ευρωενωσιακής πολιτικής που εφάρμοζε διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα την περίοδο του 1997 στις Μικροθήβες τα ΜΑΤ με εντολή της τότε κυβέρνησης ξεφούσκωναν τα λάστιχα των αγροτών. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τότε δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι περήφανο για την πολιτική του απέναντι στους αγρότες και την σχέση εμπιστοσύνης». Για ποια εμπιστοσύνη έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ τότε? Που βγήκαν οι αγρότες για να αντιπαλέψουν για την κληρονομιά τους, απέναντι στο ολικό αγροτικό ξεκλήρισμα που προώθησε η ενορχηστρωμένη ατζέντα Βρυξελλών και ΠΑΣΟΚ? Αυτή η ατζέντα οδηγεί σήμερα τους αγρότες στην εξαθλίωση. Εάν δεν δημιουργηθεί ενεργειακή αυτάρκεια δεν θα μπορέσουν κλάδοι αυτού του είδους να επιβιώσουν. Ο κ. Ανδρουλάκης κάνει λόγο για πράσινη ενέργεια,ας του θυμίσουμε όμως την αλλαγή της ενεργειακής ατζέντας της Ολλάνδίας που επιστρέφει στον άνθρακα για να μπορέσει να συντηρήσει αυτούς τους κλάδους. Πολιτική χωρίς ρεαλισμό δεν μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα ο νέος αρχηγός κόμματος που δεν παραιτείται από την ευρωβουλή , ο κ. Ανδρουλάκης, υποστήριξε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αρά και την απόλυση των υγειονομικών. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει λόγο για όσους σήμερα δεινοπαθούν και κυρίως για τις παθογένειες που υπάρχουν σήμερα, καθώς είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Δήμος Κυριλίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

ΕΛΛΗΝΕΣ - Ηλίας Κασιδιάρης

3 σχόλια:

  1. Μιλάει για ΜΑΤ ο υποψήφιος του Κσιδιάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν σε βλεπω Κυριλε παθαινω κατι ρε φιλε; σαν λοχαγος Ες Ες εισαι.μπραβο και σ ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News