Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

«Μελιτζάνα από αλάνα»: Κρητικές γιαγιάδες γίνονται trappers σε ένα βίντεο έπος


Ένα βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και όχι άδικα, κάνει διάσημες σε όλη την Ελλάδα τις κρητικές γιαγιάδες, που γίνονται trappers, λίγες μέρες μετά το ξύλο που έπεσε στην σκηνή των Mad Video Music Awards, μεταξύ του Snik και του Light.

O Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την πρεμιέρα της μεγαλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελλάδα, το Καλοκαίρι Στο Νότο, παρουσιάζουν για άλλη μία φορά την πιο ανατρεπτική μουσική κωμωδία.

Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής, που φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο, έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε Facebook, Youtube & Tik Tok.

Η ιστορία γυρίζει πίσω στο χωριό της αγαπημένης γιαγιάς Γιαννούλας από το θρυλικό Cretan Survivor που όντας ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητάει τρόπους μαζί με τις γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο γλυκό μελιτζάνα που έχουν φτιάξει αναφέρει το zarpanews.

Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα βίντεο κλιπ. Η ζήλια υπερισχύει και τα πράγματα ξεφεύγουν ανοίγοντας μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα για τα κέρδη του γλυκού και τα μάτια του μανάβη που θέλει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News