Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Power Pass και Fuel Pass 2: Οι ημερομηνίες των πληρωμών


Η αντίστροφη μέτρηση για να δοθούν στους πολίτες τα χρήματα από το Power Pass και το Fuel Pass 2 έχει ξεκινήσει.

Σε ό,τι αφορά το Power Pass, τις αποζημιώσεις από τις επιπλέον χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, από την κυβέρνηση αναφέρουν πως θα δοθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως η αποζημίωση μέσω του Power Pass καταβάλλεται για το 60% των επιπλέον χρεώσεων, αφού πρώτα αφαιρεθούν από αυτές οι επιδοτήσεις του κράτους και οι πιθανές επιδοτήσεις από τους παρόχους. Τα ποσά των αναδρομικών θα ξεκινούν από τα 18 ευρώ και θα έχουν «ταβάνι» τα 600 ευρώ.

Πότε θα τρέξει το Fuel Pass 2

Τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα ανοίξει και η πλατφόρμα για fuel pass 2.

Tο Fuel Pass 2, το νέο επίδομα βενζίνης αναμένεται να ανοίξει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και θα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Αυτό βέβαια που «καίει» τους καταναλωτές είναι οι ημερομηνίες των πληρωμών και αυτό αναμένεται εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News