Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Θρησκευτική πανήγυρις Αγίας Παρασκευής Πλατάνης


Η ενορία Αγίας Παρασκευής Πλατάνης πανηγυρίζει επί τη μνήμη της προστάτιδός της Αγίας και εορτάζει παράλληλα τα 70 έτη από τα εγκαίνια του φερωνύμου ιερού ναού σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 24 Ιουλίου

7.30 π.μ. Προεόρτιος Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Δευτέρα 25 Ιουλίου

7.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Λιτή (περιφορά της ιεράς εικόνος της Αγίας Παρασκευής) και ευλόγησις των άρτων στον προαύλιο χώρο του ναού.

Τρίτη 26 Ιουλίου

7.30 π.μ. Πανηγυρικός Όρθρος, Θεία Λειτουργία της Αγίας Παρασκευής και Κτιτορικό Μνημόσυνο των δωρητών, ευεργετών καθώς και των προκεκοιμημένων εφημερίων του ιερού ναού.

7.00 μ.μ. Παρακλητικός κανόνας της Αγίας Παρασκευής με προσκύνηση των Αγίων λειψάνων.

Τετάρτη 27 Ιουλίου

Ώρα 7.00 μ.μ. Παρακλητικός κανόνας του Αγίου Παντελεήμονα με προσκύνηση των Αγίων λειψάνων.

Κατά την διάρκεια του εορτασμού θα τεθούν σε προσκύνηση ιερά λείψανα της αγίας Παρασκευής, του αγίου Παντελεήμονος καθώς και το κάλυμμα της κεφαλής του αγίου Ιωάννου του Ρώσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News