Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Επίγειος παράδεισος τα Λουτρά Πόζαρ για χιλιάδες επισκέπτες - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από τη Λουτρόπολη


Τον επίγειο παράδεισό τους βρήκαν στα Λουτρά οι χιλιάδες επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή μας με αφορμή το Φεστιβάλ Πόζαρ, μια μέρα όπου ο καύσωνας κάνει την επέλασή του.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Πέτρος Γιάννος, είναι πραγματικά εντυπωσιακές και μαρτυρούν τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Καθόλη τη διάρκεια της μέρας, η Λουτρόπολη αλλά και οι γύρω περιοχές είναι γεμάτες κόσμο.

Δείτε τις φωτογραφίες:






















 

3 σχόλια:

  1. Βεβαίως αγαπητότατε Σταύρο. Μέτρα προστασίας για την πανούκλα που μας χρέωσαν όμως παίρνονται. Ή θα γεμίσουμε αρρώστους τις κλινικές γιατί τα νοσοκομεία μας δουλεύουν. Ή πάλι το πιο απλό τώρα δεν κολλάμε κορωνοιό γιατί υπάρχει τουρισμός αλλά τον Σεπτέμβριο κολλάμε για να αρχίσουμε τις αναμνηστικές και κουραφέξαλα. Σε παρακαλώ δημοσίευσέ το. Μπορεί κάποιους να προστατεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα είσαι ζαλισμενος ,ο ιός δεν κολλάει..δεν το ξέρεις?

      Διαγραφή
    2. Παράδεισος για επισκέπτες απ'ολο των κόσμο εκτός από τους κατοίκους αλμωπιας. Που ξέρουν τα λουτρά για τα 2μηνα που κανουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News